Nya berättelser.

Jag har fått in nya historier och berättelser från kvinnor i yrket. Väldigt bra de vågar öppna upp sig och berätta för det är otroligt viktigt att vi får ut verkligheten så folk förstår hur det ser ut. Men det är oxå sorgligt att det ser ut som det gör där ute.
Jag tänker vänta lite med dessa berättelser då jag kommer ha med en del på Svetslärarmötet och vill då ha lite "nya" berättelser att visa för dem. Men sedan kommer dessa komma upp här på bloggen igen. 
Så fler historier är påväg. Och lite annat smått och gott kommer ni få reda på efter Svetslärarmötet. 
Jag är lite dålig på uppdatera här just nu men varit mycket nu med ny start av en ganska stor idé. Jag har mina studier till kbt terapeut som tar all tid. Svetsning. Min Facebook grupp samt instagram. 
Så bloggen har varit lite i skymundan. Men nu när nya historier är påväg kommer det snart börja öka här igen. 

Ha en bra fredag och helg nu. 

Kommentarer:

1 Christer:

Det är helt säkert inte bara kvinnor i yrket som reagerar på chargongen och attityden som råder i branchen.Jag är själv en man i yrket som avskyr chargongen i yrket.Ingen intelligent person vare sig personen är man eller kvinna kommer att vilja arbeta i en sådan branch.Företagen borde införa kurser i elementärt folkvett för de anställda det behövs .
Svetsning är ett kvalificerat arbete det behövs förändringar om det skall gå att rekrytera trevliga personer i framtiden.

Mvh Christer

Kommentera här: